MENIU

Steaua - ASA Tg. Mureş 0-1. Gest ciudat al lui N'Doye, ce îl priveşte pe Gigi Becali

Răsturnare de situaţie în Liga 1. Steaua a piedut şefia clasamentului, iar acum se află la două puncte în spatele celor de la ASA Tg. Mureş. Ardelenii au câştigat cu 1-0 în "finala campionatului", iar trupa lui Liviu Ciobotariu are prima şansă la titlu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Zicu, în prima repriză. Pentru stelişti urmează, duminică, marele derby al campionatului, cu Dinamo, de la 21:00, în direct la Digisport 1 şi Look TV.

Ousmane N'Doye, jucătorul ardelenilor, a dezvăluit că, până la derby-ul cu roș-albaștrii, nu a făcut niciun antrenament de pe 17 aprilie. Nici colegul său din centrul liniei mediene, Gabi Mureșan, nu a fost la 100% din potențial.

"De la meciul cu CFR nu am făcut niciun antrenament. Jur! Nu zic că cei de la Steaua sunt slabi, dar eu și Muri (n.r. Gabi Mureșan) nu am făcut niciun antrenament, nicio mișcare. Noi doi am jucat într-un singur picior! Ce făceau, dacă eram cu ambele picioare?", a întrebat retoric N'Doye.

La meciul de miercuri, N'Doye a purtat niște ghete speciale, care aveau inscripționate pe exteriorul piciorului drept numele finanțatorului Stelei - "Becali" - iar în aceeași poziție, pe stângul, anul de naștere (același cu numărul de pe tricou) și prenumele său - "78 Ousmane", scrie digisport.ro.