MENIU

STEAUA - AALBORG 6-0. Set alb pentru campioana României, după ce la pauză era 0-0

Steaua a reuşit o repriză secundă de senzaţie. La pauză era doar 0-0, dar forma lui Keşeru şi inspiraţia lui Rusescu, plus Sânmărtean în mare formă au adus un scor FABULOS în favoarea campioanei României. Din minutul 57, danezii au evoluat în 10 oameni. Portarul lor a fost eliminat.

Min. 92 - FINAL: 6-0 pentru Steaua

Min. 73 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Rusescu mai marchează o dată. cu un şut la colţul lung

Min. 71 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Keşeru a reuşit hat-trick-ul, cu un şut la firul ierbii, de la marginea careului mare

Min. 65 - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Keşeru a dus scorul la 4-0 după un contraatac reuşit al Stelei

Min. 61 - GOOOOOOOOOOOOOOOOL Keşeru a primit în careu de la Chipciu şi a dus scorul la 3-0

Min. 59 - GOOOOOOOOOOOOOOL Rusescu l-a învins de la 11 metri pe portarul de rezervă a lui Aalborg: 2-0 pentru Steaua

Min. 57 - Keşeru a scos un penalty, iar portarul lui Aalborg a fost eliminat

Min. 51 - GOOOOOL Sânmărtean a trimis o centrare "şireată" în careu, Varela a sărit pe sub minge, iar portarul lui Aalborg a fost păcălit: 1-0 pentru Steaua

Min. 49 - Arlauskis a mai salvat o dată din poziţie de singur cu un atacant al lui Aalborg

Min. 46 - a început repriza secundă

Min. 45 - Pauză 0-0

Min. 43 - Keşeru a comis henţ într-o poziţie bună în careu

Min. 38 - Keşeru a executat o lovitură liberă de la 25 de metri. Mingea a mers pe lângă poartă

Min. 26 - Fază frumoasă a Stelei. Latovlevici a şutat peste poartă

Min. 23 - Sânmărtean a făcut un slalom printre fundaşii lui Aalborg, dar n-a scos nici măcar cornerul

Min. 18 - Keşeru a încercat să marcheze cu exteriorul, însă a ratat ţinta

Min. 12 - Aalborg a ratat cea mai mare ocazie a partidei. Singur cu Arlauskis, Thomsen a tras în portarul Stelei

Min. 8 - Latovlevici a şutat periculos pe poarta lui Aalborg, dar portarul a rezolvat situaţia în doi timpi. Keşeru a forţat penalty-ul

Min. 3- Danezii sunt periculoşi, ar fi trebuit să aibă o lovitură liberă de la 17 metri

Min. 2 - Thomsen a avut primul şut pe spaţiul porţii, blocat de Arlauskis

Min. 1 - a început meciul. Aalborg a avut lovitura de start

==================================================

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Gâlcă va miza pe formula  Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Breveeld, Prepeliţă – Adi Popa, Sănmărtean, Chipciu – Keşeru!

========================================================

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV. Gigi Becali a primit o permisie de cinci zile, după care se va reîntoarce la Penitenciarul Poarta Albă. Latifundiarul se află în a treia zi de libertate.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Şefii din Ghencea au comentat posibilitatea ca Becali să vină diseară pe Arena Naţională, la meciul cu Aalborg.

"Nu cred că poate să vină la meci, dar mă bucur că a primit această permisie de 5 zile şi că se poate bucura de familie, de cei dragi", a explicat preşedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, conform gsp.

Şi preşedintele Valeriu Argăseală a vorbit la Dolce despre acest subiect: "Din câte ştiu, Gigi Becali nu va ajunge la meci".

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

=========================================================

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV. Marea absență a roș-albaștrilor o constituie Cristi Tănase, care nu și-a revenit după o accidentare mai veche. Bourceanu este nerefăcut, va reveni cel mai devreme abia peste o lună și jumătate în formula de start.

Echipele probabile:

Steaua: Arlauskis – Râpă, Varela, Szukała, Latovlevici – Breeveld, Sânmărtean – Ad. Popa, Keseru, Chipciu – Rusescu

Aalborg: Larsen – Dalsgaard, Thelander, Petersen, Gorter – Børsting, Risgaard, Würtz, Thomsen – Helenius, Jacobsen

===========================================================

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Costel Gâlcă a primit o veste bună în legătură cu starea de sănătate a portarului titular, Arlauskis. După ce internaţionalul lituanian s-a întors de la echipa naţională cu dureri la spate, staff-ul medical al clubului din Ghencea a decis să îl menajeze pe acesta trei zile, iar miercuri seară Arla a fost testat la un antrenament special şi a rezistat cu brio.

Însă, Costel Gâlcă a decis să îl mai testeze şi în această dimineaţă pe fostul goalkeeper al Urziceniului pentru a fi sigur că se poate baza pe el sută la sută în meciul cu Aalborg.

______________________________________________________________

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

"Suntem înaintea meciului Aalborg, este o echipă care seamănă puțin cu Stromsgodset pe faza de construcție. Urcă mult cu fundașii laterali pe faza de atac, e o formație dispusă la efort și care nu renunță niciodată la luptă. Individual, mi se pare valoric peste Stromsgodset, asta chiar dacă au pierdut cu ciprioții de la Limassol. Ne va fi foarte greu fără spectatori. Sperăm totuși să ne impunem printr-un joc combinativ. Cu siguranță ne vom crea ocazii și vom marca goluri. Avem un lot bun, pot alinia o echipă competitivă. Cel mai important, avem jucătorii apți, excepțiile fiind Bourceanu și Tănase", a declarat Costel Gâlcă, potrivit digisport.ro.

===================================================


Anamaria Prodan vrea ca doi oameni de baza din lotul "ros-albastrilor", Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala, sa paraseasca STEAUA in iarna, conform ziare.com.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

"Szukala are o varsta si cred ca e timpul sa faca pasul spre un campionat din strainatate, cu un contract care sa ii asigure finalul de cariera. Lui Lucian sunt sigura ca ii pot gasi un contract de 1,5 milioane de euro pe an in strainatate. Mor de ciuda, daca era macar cu doi-trei ani mai tanar juca la Barcelona si eu ma umpleam de bani cu el", a spus Anamaria Prodan la Sport.ro.

====================================================

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

"Tase se antrenează, dar nu la capacitate maximă pentru a nu risca o recidivă. E posibil să fie apt pentru jocul din campionat, dacă nu acum cu Petrolul, sigur cu Astra", a spus un oficial al echipei STEAUA pentru prosport.ro.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Campioana României are terenul suspendat din cauza incidentelor de la returul cu Ludogoreţ, iar UEFA a decis să refuze solicitarea celor de la Aalborg.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

"Am încercat să obținem o dispensă de la UEFA, astfel încât suporterii noștri să poate intra pe stadion, dar din păcate am fost refuzați", a explicat directorul sportiv al danezilor, Allan Gaarde, conform dolcesport.ro.

STEAUA are cota 1,51 pentru o victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 4,00, iar un succes al lui Aalborg, la 5,80. Steaua-Aalborg 1-0 este cel mai probabil scor, cu o cotă de 2,90. La meciul Steaua-Aalborg, cota pentru ca ambele echipe să marcheze este 2,04, iar ca Steaua să câştige la zerio este 2,40.

STEAUA - AALBORG LIVE la TV: UEFA a decis ca FC STEAUA să dispute fără spectatori partida cu Aalborg, din Liga Europa, şi să achite o penalitate de 64.500 de euro, pentru incidentele de la meciul retur cu Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor.

STEAUA are cota 1,51 pentru o victorie, în condiţiile în care egalul este cotat la 4,00, iar un succes al lui Aalborg, la 5,80. Steaua-Aalborg 1-0 este cel mai probabil scor, cu o cotă de 2,90. La meciul Steaua-Aalborg, cota pentru ca ambele echipe să marcheze este 2,04, iar ca Steaua să câştige la zerio este 2,40.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Vestea proastă pentru Steaua este că AALBORG a reuşit o victorie importantă în campionatul danez, 1-0 împotriva lui FC Copenhaga, cele două echipe fiind reprezentantele Danemarcei în preliminariile UEFA Champions League.

STEAUA - AALBORG LIVE LA TV

Partida se va desfăşura de la ora 22:05 şi va transmisă în direct de Digisport 1 şi Dolcesport 1.

Mai multe articole despre:
steaua aalborg