MENIU

Sportivul Ludovic Vieru, care a "doborât" Kilimanjaro are nevoie de ajutor! Suferă de Lyme

Sportivul Ludovic Vieru a fost diagnosticat cu borelioza(boala Lyme). Din nefericire, boala sa a fost descoperita tarziu si el banuie ca a primit-o de la muscatura unei capuse in primavara, in timpul alergarilor sale prin Padurea Barnova, la antrenamente pentru concursurile echipei sale de alergare montana(IA ŞI urcă).Boala a evoluat in pofida tratamentului instituit în România spre un diagnostic mai complex,Multi Infection Syndrom, afecțiune care se tratează exclusiv la o clinica specializată în Germania, cu niște costuri care depășesc posibilitățile financiare ale sportivului.

Fac apel la dumneavoastră să ajutăm sportivul care a "doborât" Kilimanjaro(cel mai inalt varf din Africa), Mont Blanc, Elbrus(cel mai inalt varf din Europa ), Damavand(cel mai inalt vulcan din Asia), Kazbegy și multe alte varfuri. Este si fost dublu campion naţional la turism sportiv montan în cadrul Clubului Penicilina Iaşi. Practica si alergarea montana, unde anul acesta a reusit sa urce de 4 ori pe podium(de 3 ori pe locul intai).
Aici aveti un CV mai detaliat.

Pentru a il ajuta pe colegul nostru, Ludovic, am hotarat sa facem o adunare in data de 2.08.2015 pe dealul Bucium(eveniment facebook) prin care sa ne aratam suportul pentru acesta. Pentru ca il stim o persoana foarte activa ne-am gandit sa parcurgem un traseu din zona. Oricine este binevenit si fiecare va parcurge traseul cum doreste: alergand, pedaland sau facand o simpla drumetie, iar la sfarsit asteptam ca fiecare sa contribuie cat poate pentru aceasta cauza. Daca cineva poate sa-l ajute financiar, aici sunt doua conturi eur/ron la Banca Transilvania deschise pe numele lui: RO98BTRLEURCRT00E2635501 si RO39BTRL02401201E26355XX.
Mai multe articole despre:
sportiv diagnostic Lyme Ludovic Vieru