MENIU

Sparta Praga - Steaua 1-1. Ce a anunţat Gigi Becali despre Stanciu, după golul magnific cu cehii

<p>&nbsp;GIGI BECALI&nbsp;</p>

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că nu mai este dispus să se despartă de Nicolae Stanciu, după ce decarul roş-albaştrilor a marcat golul vicecampioanei în egalul 1-1 cu Sparta Parga, din deplasare, în turul 3 preliminar din Liga Campionilor.

"Parerea mea e ca e foarte bine. Aceasta echipa nu ne poate bate niciodată, e o echipă... nu vreau să deranjez. În prima repriză, Stanciu n-avea cu cine juca. Lui Aganovic îi era frică de minge. De Golubovic mi-a plăcut.

Am vb cu MM Stoica la pauză. I-am spus că Sparta nu ne poate bate. Dacă intra macar Popa, puteam să-i depăşim. Au stat la poarta noastră pe final de prima repriza, dar n-au avut joc elaborat. Noi, deşi eram cu echipa şchioapă, ei nu ne-au dominat. Am avut posesie, suntem mai tehnici.

Mai putem vorbi dacă îl ţinem pe Stanciu? Dacă îl mai dau şi pe Stanciu, trebuie să uităm de Stanciu 3-4 ani. Dacă îl dau, la revedere. Fără el, n-am mai avea şanse în Europa. Şi Hamroun trebuie sa joace pentru salariul pe care il ia. Stim ca Aganovic nu face fata, nici Tudorie nu face fata. Avem deja si niste repere, care conteaza foarte mult.

Ce, lui Hamroun îi dăm bani degeaba? Trebuie sa joace pentru ei. M-am convins pentru totdeauna. Dacă n-ai valoare, nu poti castiga la fotbal. Cred ca Hamroun pleaca. O sa vina banii pe el.

Cine imi garanteaza mie calificari? Intai ne calificam, apoi aducem jucatori. Nu iau jucatori dinainte, fără să ne calificam", a spus Gigi Becali la televiziunea Digisport.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali steaua sparta praga stanciu