MENIU

Şoc pentru Mircea Lucescu. Românul n-a mai păţit asta niciodată în viaţa lui

MIRCEA LUCESCU, situaţie stresantă în Ucraina

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut, miercuri seară, cu 7-0 în deplasarea de la Bayern Munchen, din "optimile" Ligii Campionilor. Astfel, "minerii" au fost eliminaţi, după 0-0 în tur.

Eliminarea lui Kucher din minutul 3 s-a dovedit o adevărată lovitură pentru echipa lui Mircea Lucescu. Antrenorul român a comentat faza la finalul partidei.

"Nu cred că Bayern Munchen avea nevoie de un astfel de ajutor după două minute de joc. Chiar dacă a fost sau nu penalty, mingea ieșise din teren, își prelungise mult atacantul, nu era cartonaș roșu pentru nimic în lume.

Din momentul acela tot ce am pregătit s-a dat peste cap. În acel moment cred că trebuia să avem în teren 10 nemți, nu brazilieni. Am pierdut acolo unde ei au fost foarte puternici, disciplină de joc, disciplină tactică. Apoi a venit și golul doi, dar cel care a pus echipa la pământ a fost al treilea gol când Srna era în afara terenului de joc.

Sorul este clar, la fel diferența de valoare. Vor câștiga anul acesta competiția. Noi nu avem nicio justificare, dar supărarea mea este, ca de fiecare dată, aceea că echipele mari sunt mereu ajutate. Nu a fost de roșu la faza penalty-ului, era în lateral. A fost un cadou pe care arbitrii l-au oferit lor", a spus Lucescu după meciul de coșmar cu Bayern, scrie digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Mircea Lucescu Bayern Munchen Şahtior Doneţk