MENIU

SITUAȚIE INEDITĂ. Arbitru s-a accidentat și a fost înlocuit de un arbitru-spectator

În minutul 47 al partidei de fotbal FC Arieșul 1907 Turda - Unirea Jucu, din etapa 11 a Ligii 3 de fotbal - seria 5, centralul partidei a oprit jocul, anunțând că s-a autoaccidentat la picior. Centralul Gabriel Almaș din Zalău a fost dus cu targa pe marginea terenului, iar de acolo cu ambulanța la spital.

Din câte se pare, el a suferit o entorsă la genunchi, piciorul fiindu-i imobilizat înainte de urcarea în ambulanță, scrie Turdanews.net.

Jocul a fost întrerupt timp de 23 de minute, perioadă în care observatorul întâlnirii a încercat să găsească o soluție, consultându-se cu oficialii din cadrul federației.

În cele din urmă, soluția a venit din tribună! La meci a asistat și arbitrul Andrei Nagy (foto lateral), care a coborât pe teren și și-a manifestat interesul de a contribui la rezolvarea problemei care părea că va duce la oprirea jocului. Astfel, Andrei Nagy s-a echipat și i-a luat locul la tușă asistentului Sergiu Corb (Zalău), care a oficiat partida până la finele celor 90 de minute de joc, la centru.

Mai multe articole despre:
accident fotbal arbitru meci