MENIU

Simona Halep și-a demolat adversara în primul meci de la Wimbledon 2018

Simona Halep

Simona Halep - Kurumi Nara, Wimbledon 2018. Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o pe japoneza Kurumi Nara, locul 101 WTA, în primul meci de la Wimbledon 2018, cu scorul de 6-4, 6-2. Citește pe realitateasportiva.net mai multe. 

Simona Halep - Kurumi Nara, Wimbledon 2018. 6-2 Game și set, Simona Halep! Românca domină autoritar, folosindu-se de o frecvență excelentă a primului serviciu.

Statisticile primului set, care a durat 40 de minute: Simona Halep a reușit 9 lovituri câștigătoare și a comis 12 erori neforțate; Kurumi Nara a avut 4 lovituri câștigătoare și 7 greșeli neprovocate.

Simona Halep - Kurumi Nara, Wimbledon 2018. Halep (26 de ani) și Nara (26 de ani) s-au mai întâlnit doar o dată, în 2014, la Indian Wells. Atunci, Simona s-a impus clar, în două seturi, 6-2, 6-2.

Simona Halep nu a jucat niciun meci oficial pe iarbă în acest an, în timp ce Kurumi Naranu a trecut de primul tur la niciunul dintre cele trei turnee pe iarbă la care a participat (Nottingham, Birmingham și Eastbourne).

„Abia aştept să încep. Nu ştiu cum o să fie acest turneu. Zâmbesc mult, mă simt fericită. Sunt bucuroasă să revin pe teren. A fost un vis să câştig la Roland Garros.Ştiam că trebuie să mă adun pentru acest Grand Slam. Este un turneu important şi trebuie să mă concentrez pe el. Dar după acest turneu o să am o vacanţă mare. Am nevoie de asta. Ştiu că adversara mea este foarte rapidă, loveşte plat. Trebuie doar să fiu puternică pe picioare, să fiu pregătită pentru o luptă„, a declarat Simona Halep înainte de începerea turneului. Citește pe realitateasportiva.net mai multe. 

Mai multe articole despre:
Tenis Simona Halep Kurumi Nara wimbledon 2018