MENIU

Simona Halep. WTA a făcut anunţul. Motiv de mândrie pentru româncă. Au desemnat-o numărul unu

<p>Simona Halep</p>

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua în premieră la turneul de la Birmingham, au anunţat organzatorii competiţiei de categorie Premier, care se va desfăşura între 15 şi 21 iunie.

Participarea la Aegon Classic Birmingham ar putea să însemne o abordare diferită a sezonului pre-Wimbledon de către Simona Halep faţă de anul trecut.

În 2014, românca a ajuns în finală la Roland Garros, apoi, în săptămâna imediat următoare competiţiei de pe zgura pariziană, ea a jucat pe iarbă la 's-Hertogenbosch, turneu pe care îl câştigase cu un an înainte. În turul doi al competiţiei olandeze, Halep a abandonat meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA, la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unei accidentări.

WTA a anunţat că Simona Halep este favorita principala a turenului de la Birmingham. A treia jucătoare a lumii, Simona Halep, este cap de serie numărul 1 la Birmingham, fiind la prima participare la turneul englez. Simona Halep, Ana Ivanovic, Eugenie Bouchard și Victoria Azarenka sunt principalele favorite ale turneului WTA de la Birmingham.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep WTA