MENIU

Simona Halep va urca în clasamentul WTA. O ameninţă pe Maria Şarapova

<p>Simona Halep</p>

Site-ul WTA i-a dedicat un amplu material jucătoarei noastre de tenis. Acesta notează că Simona Halep (locul 3 WTA) are mari şanse să ajungă pe poziţia secundă în clasamentul mondial, în urma turneului de la Stuttgart.

"Locul pe care îl ocupă acum Maria Şarapova este pus în pericol, în această săptămână. Simona Halep se apropie. Rusoaica, jucătoarea care este campioana en-titre de la Stuttgart, ar trebui să ajungă în semifinalele turneului german pentru a-şi păstra poziţia în clasamentul WTA.

Dacă Halep va ajunge pe locul 2, asta nu ar fi o premieră pentru româncă. Ea s-a mai aflat opt săptămâni în această postură, în perioada 11 august - 5 octombrie 2014. În anul 2015, cel mai bun din cariera lui Halep, ea a câştigat cel mai important titlu al carierei sale, la Indian Wells şi a obţinut mai multe victorii în circuitul WTA decât oricine altcineva (24). Dacă va câştiga titlul la Stuttgart, Halep o va depăşi pe Williams şi va trece pe primul loc în clasamentul Road to Singapore", a scris site-ul WTA.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep WTA