MENIU

Simona Halep. Sportiva dezvăluie planurile pentru 2016: ”Vreau să... ”

Simona Halep a încheiat sezonul 2015 cu cel mai bun rezultat al carierei - poziţia a doua în clasamentul WTA. Sportiva a intrat în vacanță până în 2016 și a vorbit despre reușitele sale din anul care urmează să se încheie dar și despre planurile pentru perioada următoare și pentru începutul sezonului următor.

"Am avut un an bun - au fost câteva suişuri şi coborăşuri, dar a fost ok. Am început anul bine, la Indian Wells şi Dubai. Pe zgură nu am jucat cel mai bun tenis al meu, nu mi-am găsit ritmul. Pot spune că nu am simţit jocul. Aveam şi presiunea rezultatelor de anul trecut, pentru că aveam de apărat puncte, dar nici la Wimbledon nu am jucat la cel mai înalt nivel. Mi-am luat o pauză de o lună după Wimbledon şi am mers fără vreun obiectiv, fără aşteptări în Statele Unite - pur şi simplu am jucat şi am încercat să fac tot ce pot mai bine. Mi-a mers bine şi acum am mai multă încredere", a sintetizat Simona Halep.

Totuşi, Halep a anunţat deja obiectivul pentru sezonului următor. "Vreau să progresez. Am multe lucruri de îmbunătăţit. Trebuie să alerg mai mult. Dar este normal. În primul rând trebuie să fiu sănătoasă şi apoi mă voi antrena din greu. Îmi doresc mult să fiu mai bună, vreau să merg mai bine anul viitor", a accentuat jucătoarea pentru site-ul WTA.

Mai multe articole despre:
Simona Halep