MENIU

Simona Halep-Serena Williams. Duel-şoc între cele două. Cele mai aşteptate meciuri din circuitul WTA

Fostul lider mondial Serena Williams, care nu mai figurează în clasamentul WTA după pauza pricinuită de naşterea primului ei copil, a primit wild card la turneul Premier Mandatory de la Miami, la care va lua parte şi Simona Halep, au anunţat organizatorii competiţiei.

Americanca, de opt ori campioană la turneul de la Miami, nu va mai avea, însă, statut de cap de serie, ceea ce înseamna ca va întâlni jucătoarele favorite încă din primele tururi. În aceste condiţii, există posibilitatea ca Serena Williams să o întâlnească pe Simona Halep, numărul doi mondial, chiar din primul tur, conform Mediafax.

Pe lista de intrare a turneului de la Miami se află 75 dintre primele 76 jucătoare din clasamentul WTA, inclusiv liderul mondial Caroline Wozniacki, dar şi patru românce: Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu.

Simona Halep ar putea avea parte de un duel de cinci stele cu Serena Williams încă din turul al doilea al turneelor la care va participa în luna martie, la Indian Wells şi Miami, potrivit Digisport. Ultima confruntare directă a fost în sferturile US Open 2016, când Serena a câştigat în trei seturi, 6-2, 4-6, 6-3.

Turneele de la Indian Wells (5-18 martie) şi Miami (19 martie-1 aprilie) sunt competiţiile la care halep şi Serena s-ar putea întâlni.

Mai multe articole despre:
Serena Williams Simona Halep