MENIU

Simona Halep va juca în două finale la turneul de la Montreal

<p>Simona Halep&nbsp;</p>

Simona Halep va juca în două finale la turneul de la Montreal! După ce s-a calificat la simplu, sâmbătă seară, alături de Monica Niculescu, a reuşit să ajungă în ultima etapă şi la proba de dublu.

Halep, cap de serie numărul 5 şi locul 5 WTA, a învins-o pe germana Angelique Kerber, poziţia 2 WTA, scor 6-0, 3-6, 6-2, şi s-a calificat în finala turneului de la Montreal (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 2.714.413 dolari.

Halep s-a impus după o oră şi 38 de minute.

Pentru accederea în finală, Halep va primi 241.840 de dolari şi 585 de puncte WTA.

În finală, Halep va juca în compania învingătoarei din meciul dintre Kristina Kucova (Slovacia) şi Madison Keys (SUA).

La ediţia precedentă de la Rogers Cup, Simona Halep a ajuns până în finală, unde s-a retras în setul decisiv cu Belinda Bencic.

Simona Halep, calificată și în finala de dublu la Montreal, alături de Monica Niculescu

Jucătoarele române de tenis Simona Halep și Monica Niculescu s-au calificat, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2.413.663 dolari, după 6-3, 2-6, 10-6 cu slovenele Andreja Klepac/Katarina Srebotnik.

Halep și Niculescu au luat primul set cu 6-3, l-au cedat clar pe al doilea, cu 2-6, câștigând în super tie-break cu 10-6, după ce au fost conduse cu 6-3.

Cele două românce s-au impus într-o oră și 16 minute. Halep a mai jucat o oră și 38 de minute în semifinala de simplu cu Kerber, pe care a învins-o cu 6-0, 3-6, 6-2.


Mai multe articole despre:
Montreal Simona Halep keber