MENIU

Simona Halep. Românca a impresionat în clasamentul WTA. Simona a călcat pe urmele Serenei Williams

Simona Halep.

Simona Halep va reveni, de luni, pe prima poziţie WTA, la patru săptămâni după ce fusese detronată de Caroline Wozniacki. 

Fanii tenisului s-au obişnuit deja cu schimbările într-un circuit în care constanţa este rar întâlnită între sportive - capitol la care însă Simona excelează, dar şi cu situaţiile bizare. Pe 24 aprilie 2017, Serena Williams reuşea să o detroneze pe Angie Kerber şi să facă rocada la vârf, deşi americanca era acasă, cu gândul mai mult la familie decât la tenis, fiind însărcinată încă din timpul Australian Open-ului. Kristina Mladenovic urca în Top 10 la capătul ediţiei 2018 a Australian Open-ului, deşi nu mai câştigase vreun meci de simplu din august 2017, conform Mediafax, care citează Prosport.

Chiar şi revenirea Simonei Halep pe prima poziţie WTA are doza sa de contradicţie. Simona tocmai îşi anunţase retragerea din turneul de la Doha, din cauza agravării unei accidentări la picior, la câteva zeci de minute după ce îşi asigurase pe teren calificarea în semifinale, iar vestea recâştigării primei poziţii a venit o zi mai târziu, în momentul în care Wozniacki a fost învinsă de Kvitova pe tabloul final de 4. 

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep WTA