MENIU

SIMONA HALEP. Românca a apărut în Sports Illustrated. Americanii spun că prezenţa ei este memorabilă

SIMONA HALEP. Una dintre cele mai prestigioase reviste din Statele Unite, Sports Illustrated, o elogiaza pe Simona Halep pentru evolutia sa de la Turneul Campioanelor, desfasurat la Singapore, in special pentru atitudinea ei din meciul cu Ana Ivanovici.

SIMONA HALEP. Debutul romancei Simona Halep la Turneul Campioanelor va fi tinut minte pentru trei lucruri, potrivit Sports Illustrated.

In primul rand, ea este una dintre cele opt jucatoare care s-au calificat in finala la debutul lor la Turneul Campioanelor.

In al doilea rand, Simona i-a administrat Serenei Williams cea mai usturatoare infrangere din ultimii 16 ani, un 6-0, 6-2 in faza grupelor.

SIMONA HALEP. Si in al treilea rand, dupa asigurarea calificarii in semifinale dupa doua meciuri, Simona Halep a jucat totusi determinata impotriva Anei Ivanovici, in ultima partida din grupa.

Chiar daca Ivanovici i-a smuls victoria, Halep si-a aratat capacitatea de adaptare si puterea de a ramane in meci atunci cand a revenit dupa pierderea primului set, castigandu-l pe al doilea, calificand-o totodata Serena in semifinale.

Sursa: ziare.com

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep Halep WTA