MENIU

Simona Halep, reacţie suprinzătoare în scandalul dintre Serena Williams şi arbitri

Simona Halep

Scandalul dintre Serena Williams şi arbitri are ecouri şi acum, la 3 săptămâni distanţă de la finala US OPEN, când americanca s-a certat cu portughezul Carlos Ramos.

Serena Williams spune că se luptă pentru ca fetele din circuitul WTA să aibă parte de acelaşi tratament din partea arbitrilor ca şi băieţii din ATP. Simona Halep, numărul 1 WTA, consideră că acest lucru se întâmplă deja.

"Regulile sunt reguli. Nu văd nici o diferență între regulile pentru femei și cele pentru bărbați. Cred că arbitrii își fac doar treaba. Eu n-am avut niciodată probleme cu Ramos sau cu vreun alt arbitru. Am primit sancțiuni când a fost cazul, e normal", a declarat Halep pentru CNN.

"Am văzut bărbați spunându-le arbitrilor multe lucruri, iar eu sunt aici pentru a mă lupta pentru drepturile femeilor, pentru egalitate, pentru tot felul de lucruri. Și să-mi ia un game după ce l-am făcut hoț mă face să simt că e ceva sexist. El nu i-a făcut asta unui jucător când l-a făcut hoț. Nu-mi vine să cred!", spunea Serena Williams, preluată de gsp, după finala US Open, pe care a pierdut-o în faţa lui Naomi Osaka.

Mai multe articole despre:
Simona Halep reactie in scandalul serenei