MENIU

Simona Halep, în optimi la Madrid. Anunţul îngrijorător pe care l-a făcut după calificare

Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid după ce s-a impus în faţa britanicei Johanna Konta, în două seturi, scor 7-5, 6-1, după o oră şi 30 de minute de joc.

Simona Halep, care, deşi s-a calificat oarecum la pas, a anunţat că nu este 100% aptă de joc, din cauza unei răceli, care o tot chinuie.

"A fost un meci greu, pentru că ea are multă încredere şi a jucat bine în primul set, dar în setul al doilea am găsit ritmul şi am ştiut ce trebuie să joc împotriva ei. Cred că am jucat destul de bine şi sunt foarte fericită de această victorie. Sunt mai bine, dar sigur nu sunt aproape de sută la sută. Încerc să dau tot ce am, să fiu calmă, încrezătoare, pentru că simt jocul, mă simt bine pe teren şi trebuie doar să mă bucur de momentele petrecute pe acest frumos teren. Nu am mai jucat împotriva ei (n.r. - Viktoria Kuzmova), trebuie să văd câteva înregistrări. E o mare provocare de fiecare dată când joc aici şi vreau să că concentrez pe mine însămi şi să văd ce trebuie să joc împotriva ei", a spus Simona Halep, potrivit Digisport.

Mai multe articole despre:
Simona Halep racita