MENIU

Simona Halep. Prima mutare a sportivei după ce s-a aflat că are o relaţie. Fanii n-au putut crede

<p>Simona Halep&nbsp;</p>

Bărbatul misterios care o însoţeşte pe Simona Halep în vacanţa din Italia este un fost jucător de tenis profesionist! Iubitul numărului 1 mondial se numeşte Radu Marian Barbu, un om implicat în mai multe proiecte din tenis.

Simona şi Radu s-au cunoscut datorită faptului că se învârteau într-un cerc comun de prieteni. Fostul jucător de tenis are mai mulţi amici pe care constănţeanca îi ştie foarte bine, printre care se numără şi Horia Tecău, Victor Crivoi sau Andrei Pavel, actualul antrenor al Simonei, conform Mediafax. Barbu a studiat la Texas Christian University şi a evoluat pentru colegiul respectiv în campionatul universitar nord-american. El a mai ocupat şi funcţia de director al unui turneu ITF desfăşurat la Piteşti.

Numărul 1 din topul WTA tocmai a reacționat, după veștile apărute în ultimele zile. Jucătoarea de tenis și-a modificat status-ul de pe profilul personal de Instagram, potrivit Digisport.

"Single" (singură) este noul status apărut pe profilul de Instagram al Simonei, alături de care sportiva a pus un emoticon zâmbitor.

Cum arată profilul Simonei Halep, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep