MENIU

HALEP, în aplauze, cu trofeul de la WIMBLEDON pe Arena Națională: "Mulțumesc României!"

Inquam Photos / Octav Ganea
<p><span>Inquam Photos / Octav Ganea</span></p>
<p><span>Inquam Photos / Octav Ganea</span></p>
<p>Simona Halep, imagini final Wimbledon</p>

Victoria răsunătoare a Simonei Halep de la Wimbledon a fost celebrată și pe stadionul Arena Națională din Capitală! Zeci de mii de români, printre care și celebrități, au fost prezenți la eveniment pentru a fi alături de "SUPER SIMO"! Președintele FRT, Ion Țiriac, a comentat cele mai importante momente ale meciului împreună cu "regina de la Wimbledon"!

SIMONA HALEP pe scena de la Arena Națională

"Este extraordinar că îmi transmiteți atâta bucurie și atâta iubire. Știu că avem nevoie de un model în viață, dar cel mai important este să avem încredere în noi.", a spus SIMONA HALEP, la  finalul discursului de pe Arena Națională.

- "Este o seară foarte specială pentru mine. Vă multumesc că ați venit!", a spus Simona Halep.

Orice este posibil dacă noi credem în noi. 

Întrebată de Andi Moisescu câți copii îți dorești? 1 milion să meargă la tenis. Este un vis măreț.

- Andra interpretează IMNUL ROMÂNIEI! "Îți multumesc pentru că inspiri o generație întreagă" i-a transmis Andra Simonei Halep. 

SIMONA HALEP: - "Este seara noastră, nu doar a mea. Este o onoare să vă am alături de mine. O parte din acest trofeu vreau să-l dedic mamei mele, pentru că a fost visul ei. Le mulțumesc familiei mele, tuturor antrenorilor nu dau nume pentru că de la 4 ani și jumătate au fost mulți, dnei Virgia Ruzici, Ilie Năstase, dlui Țiriac care mi-a dat sfaturi dure, dar au fost importante. Bineînțeles României că m-am născut aici și  îmi doresc să trăiesc toată viața."

- ION ȚIRIAC: Bună seara tuturor, românilor! Eu am văzut finala LIVE. Nu a fost prima finală, am văzut vreo 20, am văzut și alte finale ale unui român pe care le-a făcut cadou și nu le-a câștigat el, dar nu ar fi drept să nu-l numești pe Ilie Năstase. Terenul de la Wimbledon este deosebit de orice alt teren central. Nu este numai verdele de acolo, ci tradiția de 150 de ani. Am hotărât să o rog pe Simona să mai trecem o dată în această finală. Cu rugămintea ca Simona să ne spună cum e fii înăuntru, nu Simona din afară, cu o concentrare o tehnică și a adus un trofeu pe care nu îl găsești oriunde. 

- HALEP: aveam ceva emoții înainte de finală. Așa am vrut să intru prima pe teren. Nu este regulă, mergem împreună, dar am vrut să fiu eu prima.  Acest coridor poate fi intimidant. Nu m-am gândit la nimic înainte de meci, ci că am rachetele pregătite, pantofii și trebuie să merg să joc meciul. 

ȚIRIAC ȘI HALEP FAC SHOW și comentează FAZELE IMPORTANTE de la MECIUL de la WIMBLEDON!

- HALEP: Pe Serena dacă încerci să o domini, nu mai are așa încredere! Am simțit mai multă încredere după primul set, dar nu m-am gândit la victorie. Am zis să joc punct cu punct și să fiu și mai agresivă. 

- ȚIRIAC: Eu cunosc pe Simona de câțiva ani, dar nu am văzut-o niciodatĂ mai pătrată. Și-a făcut treaba completă de la A-Z. Părinții sunt părinți, însă având în vedere că am fost acolo. Le-am zis partenerilor mei că dacă pânĂ la 2-2 și nu o lasă pe Serena să fugă, va câștiga meciul.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

La ora 19.00, campioana de la Wimbledon le va prezenta trofeul fanilor pe cel mai mare stadion al țării. Intrarea este gratuită.

UPDATE, ORA 17.30. Gabriela Szabo a declarat la REALITATEA TV că: "Mulțumesc că am această posibilitate s-o felicit prin termediul dvs. Este un sport profesionist, sportul românesc se bucură de rezultate și personal sunt mândră că trăiesc un asemenea moment. Atitudinea a făcut diferenta, s-a vazut ca a vrut să o învingă pe Serena, parcă mă regaseam puțin în atitudinea ei."

Primarul Capitalei nu va fi prezentă la ceremonia în onoarea Simonei Halep

După incidentul din 2018, când a fost fluierată de fanii veniţi să sărbătorească succesul campioanei din Constanţa la Roland Garros, Gabriela Firea nici nu a vrut să audă de o nouă prezenţă la evenimentul în cinstea Simonei Halep. 

Mai multe articole despre:
Simona Halep arena nationala