MENIU

Simona Halep. Jucătoarea noastră, luată peste picior după ce a apărut îmbrăcată în roz de Nike

<p>Simona Halep&nbsp;</p>

Simona Halep, locul 2 WTA, a câștigat meciul din turul II al turneului de la Doha, Qatar, contra rusoaicei Ekaterina Makarova, locul 36, scor 6-3, 6-0. Simona va juca joi în runda următoare cu Anastasija Sevastova, locul 13 WTA, care a trecut de Naomi Osaka. A fost primul meci în care românca a apărut îmbrăcată în noul echipament Nike. Galeria Foto. Halep - Sevastova 6-4, 6-3. Simona Halep este în sferturi la Doha și la un pas de locul 1 mondial.

Mulţi fani i-au apreciat atât jocul, cât şi vestimentaţia, dar au existat şi cârcotaşi care au luat-o peste picior pe constănţeancă.

Un fan al letonei Jelena Ostapenko "a înţepat-o" pe Simona Halep după meciul cu Ekaterina Makarova. Acesta a postat o fotografie în care Simona pare supărată, interpretând într-un mod răutăcios imaginea: "Atunci când vezi peste 20 de fete îmbrăcate exact la fel ca tine...". Este totuşi posibil ca Simona să primească un echipament personalizat în viitor, mai ales că are şanse reale să revină pe locul 1 WTA, conform Mediafax.

Echipamentul Simonei este unul roz, cu dungi negre, așa cum au în această perioadă Elina Svitolina, Madison Keys, Caroline Garcia și Petra Kvitova. Inclusiv încălțămintea pusă la dispoziție de compania americană are aceeași culoare. Sursa foto: captură Digisport.

Valoarea contractului dintre Simona Halep şi Nike se ridică la 2 milioane de euro. Cum arată Simona Halep îmbrăcată de Nike, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Simona Halep halep nike