MENIU

Simona Halep. Veste de ultimă oră. Anunţul pe care-l aştepta toată lumea de la Simona Halep

<p>Simona Halep</p>

Simona Halep a fost vioara întâi a României în meciul cu Elveţia de la Cluj, pe care fetele noastre l-au adjudecat cu 3-1, pentru calificarea în Grupa Mondială I a Fed Cup.

În prima partidă a zilei de duminică, Simona Halep, numărul unu mondial, a învins-o în două seturi, 6-2, 6-1, pe elveţianca Patty Schnyder, aducând cel de-al treilea punct echipei ţării noastre, sinonim cu calificarea în grupa de elită a Fed Cup.

Sâmbătă, Simona Halep s-a impus în trei seturi, 6-3, 1-6, 6-1, în faţa elveţiencei Viktorija Golubic (115 WTA), iar Irina-Camelia Begu (locul 38 WTA) a învins-o în două seturi, 6-4, 6-1, pe Timea Bacsinszky (46 WTA).

În ultimul meci al acestei confruntări, unul fără miză, perechea elveţiană Viktorija Golubic/Jil Teichmann a dispus cu 0-6, 6-0, 10-6 de cuplul român compus din Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu.

Altfel, anunţul pe care-l aştepta Toată lumea de la Simona Halep este faptul că va participa, în proporţie de 99 la sută, la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

”Mai e până atunci, dar dacă sunt sănătoasă, nu văd niciun motiv să nu joc la Olimpiadă. O medalie ar însemna enorm”, a declarat constănţeanca de 26 de ani, potrivit treizecizero.ro.

În 2016, Simona Halep nu a participat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de teama virusului Zika.

Mai multe articole despre:
Simona Halep jocurile olimpice Tokyo 2020