MENIU

Simona Halep joacă azi în turul 3 la Wimbledon. Cine este adversara

Simona Halep

Simona Halep joacă sâmbătă, de la ora 15:00, în turul al treilea de la Wimbledon, împotriva jucătoarei din Taiwan, Su-Wei Hsieh.

Simona Halep, lider în clasamentul WTA, o va întâlni pe Su-Wei Hsieh (numărul 48 în lume), din Taiwan. Va fi primul meci al zilei de pe terenul 1, scrie Realitateasportiva.net.

„Este foarte talentată și are un joc foarte dificil. Dă cu două mâini ambele lovituri. Cum am spus, pe iarbă orice se poate întâmpla. O să încerc să fiu agresivă, să merg spre fileu cât se poate de mult și să fiu curajoasă, adică să lovesc toate mingile, să joc inteligent. Sunt sigură că din deplasare i-ar fi mai greu să dea cu două mâini”, a spus Simona Halep, referindu-se la jucătoarea din Taiwan.

Su-Wei Hsieh a câștigat doar două titluri WTA la simplu, dar a fost lider mondial la dublu și are în palmares 20 de trofee (unul la Wimbledon și unul la Roland Garros).

Singura întâlnire anterioară dintre Simona Halep și Su-Wei Hsieh a fost câștigată de Simona, în 2013: 6-7, 6-1, 6-2, în primul tur de la Cincinnati.

În turul 2, Simona Halep a trecut reativ ușor de Saisai Zheng. Simona Halep a avut emoții doar în primul set cu Saisai Zheng, pentru ca apoi să nu-i mai lase nicio șansă chinezoiacei. La final, liderul mondial a explicat cum a revenit spectaculos, reușind 10 game-uri la rând.

„Nu a fost ușor pentru mine în primul set, dar apoi nu am mai greșit și am încercat să lovesc mai moale. Nu am mai riscat atât de mult.
Mă simt bine, dar nu știi niciodată cum e pe o astfel de suprafață (n.n. iarbă), apar multe surprize, dar voi crede în șansa mea și în următorul meci”, a spus Simona Halep, la finalul meciului.

Mai multe articole despre:
Wimbledon Simona Halep Su-Wei Hsieh