MENIU

Simona Halep - Jelena Ostapenko. Miză dublă pentru sportiva noastră

<p>Simona Halep&nbsp;</p>

Simona Halep (25 de ani, locul 4 WTA) joacă finala de la Roland Garros împotriva sportivei letone Jelena Ostapenko (20 de ani, locul 47 WTA), astăzi, cu începere de la ora 16:00, LIVE pe www.realitatea.net. Va fi o finală cu miză dublă pentru reprezentanta noastră, primul său titlu de Grand Slam și fotoliul de lider al clasamentului WTA.

Halep, a treia favorită a turneului parizian, este deja consacrată ca jucătoare de top, dar, ca alte vedete ale tenisului feminin de azi, Caroline Wozniacki sau Karolina Pliskova, nu are încă un titlu de Mare Șlem în palmares. 

VEZI AICI LIVE SIMONA HALEP - JELENA OSTAPENKO!

Halep a fost foarte aproape de el în 2014, tot la Roland Garros, dar Maria Șarapova a învins-o cu 6-4, 6-7, 6-4 în finală. Halep a mai fost aproape în 2014 la Wimbledon (semifinală) și în 2015 la US Open (tot semifinală).

Ostapenko, care poate deveni prima câștigătoare a turneului fără a fi cap de serie din 1933, este prima letonă care joacă o finală de Grand Slam. Ea a mai jucat trei finale în circuitul WTA (2015 — Quebec City, 2016 — Doha, 2017 — Charleston) și nu a câștigat niciuna.

Mai multe articole despre:
live Simona Halep Jelena Ostapenko