MENIU

Simona Halep, imagine sexy din camera de hotel

Simona Halep

Simona Halep este gata să revină în tenis şi a precizat, într-un interviu oferit celor de la WTA Insider, că a trecut prin clipe grele din cauza problemelor la spate, dar că acum este încrezătoare şi aşteaptă primul meci. Galeria Foto.

Simona Halep va juca la turneul de la Sydney înainte de a merge la Australian Open. Numărul 1 WTA a pozat sexy în camera de hotel şi le-a transmis fanilor "o duminică plăcută".

Cum a pozat Simona Halep, în Galeria Foto.

Simona Halep a spus că relaţia cu Darren Cahill este la fel de frumoasă ca în perioada când aceştia colaborau. Mai mult, cei doi s-au întâlnit în Australia, cu o zi înaintea debutului în noul sezon.

"El a luat această decizie gândindu-se la familie, pentru că familia este pe primul loc mereu. Nu am fost nici dezamăgită, nici supărată. L-am înţeles în totalitate. Avem o prietenie foare bună. Cel mai mult mă interesează sănătatea mea. Vreau să fiu perfect sănătoasă cu spatele meu, aşa că o să am grijă de acest lucru în această perioadă. De asemenea vreau să îmi îmbunătăţesc atitudinea. Ştiu că am vorbit mult despre asta anul trecut, dar în continuare vreau să o îmbunătăţesc.

Vreau să fiu relaxată. Am avut destul de multă presiune, a fost multă tensiune în ultimii ani. Acum simt că nu vreau să colaborez cu alt antrenor, pentru că în acel moment trebuie să te dedici persoanei respective şi, în acelaşi timp, vrei să dai totul pentru el şi pentru echipă. Aşa că acum vreau să fiu relaxată pentru câteva luni, săptămâni, pentru că anul trecut a fost un an dificil, plin de emoţii. Mă simt mai bine dacă rămân aşa. Este decizia mea şi nu ştiu dacă este cea mai bună, dar voi risca", a spus Simona Halep în respectivul interviu, preluat şi de Mediafax.

Mai multe articole despre:
Simona Halep imagine sexy