MENIU

Simona Halep, filmulețul de care râde o lume întreagă

Simona Halep

Simona Halep a stârnit râsete în tribune la Indian Wells. Simona Halep s-a calificat în sferturi la competiția americană și joacă din nou în această seară.

Simona Halep a oferit momentul zilei la Indian Wells. A câștigat mingea care a dus scorul la 5-3 in setul doi și s-a bucurat ca și cum ar fi câștigat meciul. Arbitrul de scaun i-a reamintit insa scorul.

Simona Halep. "Am ieșit pe teren și am luptat pentru fiecare minge și cred că acesta este stilul meu'', a declarat Halep după victoria de marți, cu Karolina Pliskova (6-4, 6-4), în optimile de finală ale turneului californian.

Simona Halep. ''Simt că mi-am regăsit spiritul de a lupta pentru fiecare minge și fiecare meci. Am pierdut acest sentiment la Australian Open. Împotriva Ekaterinei Makarova nu am luptat din toate puterile și cred acestea este e cel mai rău lucru posibil, după mine. Apoi mi-am spus că nu mai vreau să renunț la luptă vreodată. Acum mă simt mai bine, mai încrezătoare, ies pe teren și lupt pentru fiecare punct'', a mai spus Halep, citată de site-ul WTA.

Performanţă pentru Simona Halep la Indian Wells. Care este viitoarea adversară

Simona Halep. ''Cred că am un retur bun. Din acest motiv pot câștiga în fața ei'', a explicat Simona acest nou succes în fața cehoaicei. ''Am încercat să îmi fac jocul meu, să fiu agresivă și să stau aproape de linia de fund. Uneori am făcut un pas înapoi, deoarece ea lovea mingea foarte puternic, însă am încredere în mine acum și asta este cel mai important lucru'', a completat românca, scrie agerpres.ro.

Următoarea adversară a Simonei va fi Carla Suárez Navarro, cap de serie nr. 12, care a trecut de britanica Heather Watson în trei seturi, cu 7-6 (5), 3-6, 6-1. Meciul începe după ora 22.00.

VIDEO

Mai multe articole despre:
Tenis Indian Wells Simona Halep simona halep clip