MENIU

Simona Halep e CATEGORICĂ: ”Îmi trebuie un antrenor!”

Simona Halep

Simona Halep va debuta curând la Sydney. Liderul mondial din tenisul feminin a vorbit într-un interviu pentru The Guardian despre viitorul ei, despre fostul său antrenor și a explicat cum își investește o parte din bani.

Liderul mondial a explicat în interviu ce reprezintă tenisul pentru ea. Ea a menționat ce se întâmpla dacă nu câștiga un trofeu de Grand Slam. ”Tot ce am făcut în viața mea a fost pentru tenis. Nimic nu a mai contat. Din acest motiv am suferit. Nu mai simt presiunea acum. Mă simt mai bine. Nu mai puteam să mă relaxez dacă nu câștigam Roland Garros. Din acest motiv am început să mă bucur mai mult de viață. Îmi place să ies, să leg prietenii. Sunt mai deschisă.” 

Halep a discutat printre altele și despre viitorul ei fără antrenor. ”Nu, trebuie să-mi găsesc un antrenor. La nivelul la care am ajuns e imposibil să fiu de una singură. Darren m-a transformat. M-a făcut să gândesc mai pozitiv. Nu știu dacă mă voi antrena cu Cahill din nou. Este o persoană minunată și sper să se întâmple acest lucru.”

Citește pe realitateasportiva.net cum își investește Simona Halep o parte din banii câștigați din tenis, dar și dezvăluirile incredibile pe care liderul WTA le-a făcut despre momentul când a suferit o intervenție chirurgicală la vârsta de 18 ani.

Mai multe articole despre:
antrenor Simona Halep