MENIU

Simona Halep. Cum a schimbat-o Darren Cahill pe Simona Halep

Revista "Tennis Magazine" a publicat un amplu material despre Simona Halep, numărul 1 WTA, punând accentul pe relaţia strânsă a acesteia cu antrenorul Darren Cahill.

Simona Halep se antrenează pentru sezonul pe zgură. Va începe cu turneul de la Madrid şi va termina cu Ronald Garros-ul. Forţa mentală ar fi principalul atu al româncei scrie sursa citată.

Darren Cahill a lucrat intens pentru a face ca Simona Halep să devină o jucătoare mai agresivă, care să nu se bazeze doar pe picioarele sale pentru a-şi pune adversarele în dificultate, ci şi pe lovituri. Dacă vizionăm finalele de la Roland Garros şi Melbourne ne dăm seama că Halep a avut un joc bun, comparativ cu al adversarelor.

Este clar că Halep are un joc suficient de bun pentru a câştiga un turneu de Mare Şlem. Dar important este şi ce se întâmplă între urechile Simonei şi care va fi starea ei de spirit la următoarele competiţii la care va participa. Are o forţă remarcabilă în interior. Este mult mai puternică decât crede ea”, au notat jurnaliştii. Trebuie să îşi demonstreze certa valoare la Paris, la Roland Garros”, a scris Tennis Magazine, preluat de telekomsport.ro.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Darren Cahill