MENIU

SIMONA HALEP. Ce COŞMAR pentru ea! Cu cine va debuta românca la Singapore şi de la ce oră

SIMONA HALEP. Luni este o zi importanta pentru Simona Halep, care va debuta in premiera la Turneul Campioanelor, cea mai importanta competitie la fiecare final de sezon, organizata de WTA. Organizatorii din Singapore au facut public programul, astfel ca Simona a aflat ca va da piept luni cu Eugenie Bouchard din Canada, de la ora 16.30 (ora Romaniei). Este un mare prilej de revansa pentru romanca, cea care a fost invinsa de sportiva din Canada in semifinala dramatica de la Wimbledon, in vara lui 2014.

SIMONA HALEP. Partida va fi precedata de prima intalnire din grupa, intre Serena Williams si Ana Ivanovici, de la ora 14.30.
Cel de-al doilea meci al grupei pentru Halep se va stabili dupa disputarea primelor doua jocuri din grupa, urmand ca invingatoarele si invinsele sa joace intre ele.

SIMONA HALEP.S-a decis acest lucru pentru ca a treia faza a grupelor sa nu aiba jocuri fara miza.
SIMONA HALEP şi Eugenie Bouchard s-au întâlnit de două ori până acum, ambele întâlniri având loc în acest an. În prima confruntare, pe cimentul de la Indian Wells, românca în vârstă de 23 de ani de pe locul trei în lume a ieșit învingătoare în trei seturi, scor 6-2, 1-6, 6-4.

Sursa: Mediafax

Mai multe articole despre:
Turneul Campioanelor Simona Halep Halep