MENIU

Simona Halep. Ce a spus românca după victoria de la Wuhan. Pe cine va întâlni în turul următor

Simona Halep

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul unu, s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului de la Wuhan (China), după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva rusă Anastasia Pavliucenkova, poziţia 32 în ierarhia mondială.

"Am jucat bine, am dominat tot meciul, mă bucur că m-am întors aici şi că am câştigat. Mulţumesc tuturor pentru că aţi venit! Este un lucru bun că am câştigat primul meci în acest an, pentru că anul trecut l-am pierdut. Azi am jucat un tenis bun.

Primul tur este mereu cel mai dificil, dar astăzi am intrat cu încredere, pentru că am avut multe meciuri şi rezultate bune în America. Am intrat pe teren ştiind că voi face totul pentru a câştiga. Sunt foarte fericită cu meciul de azi şi îl aştept cu nerăbdare pe următorul

Nu e uşor să intri într-un turneu ca favorită principală, însă mă bucur că sunt aici", a precizat Simona Halep, citată de digisport.ro.

În turul următor, românca va juca împotriva Johannei Konta, din Marea Britanie, jucătoare care se află pe locul 66 WTA şi pe care Halep nu a mai întâlnit-o până acum.

 

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep WTA