MENIU

Simona Halep, ATACATĂ din nou: "E o primadona mitraliată cu blitz-uri lângă Tour Eiffel"

Prestaţiile slabe ale Simonei Halep din ultimele luni i-au atras acesteia o serie de contestatari. Jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia a scris un editorial în "Gazeta Sporturilor" de joi în care s-a referit la căderea jucătoarei noastre de tenis.

"Ajunsă numărul 2 mondial grație victoriilor, dar și unui concurs de împrejurări favorabil, Halep a pierdut din ce în ce mai des și mai surprinzător. A ieșit din “sferturi” la Cincinnati, din turul 2 la New Haven, din 3 la Flushing Meadows și, recent, din 2 la Wuhan, eșecuri din pricina cărora riscă într-un viitor apropiat să cadă în ierarhia WTA. N-ar fi asta cea mai mare nenorocire de pe pămînt. În fond, constanța nu-i prima calitate a jucătoarelor din elită. Inclusiv Serena Williams, șefa clasei în momentul actual, se mai poticnește uneori la figurat și alteori la propriu.

Cum am cerut răbdare în iunie, cer și acum. Înțelegere și sprijin moral pentru o tenismană de 23 de ani, îi va sărbători chiar sîmbătă, care resimte saltul de la jucătoarea de provincie la primadona mitraliată cu blitz-uri lîngă Tour Eiffel! Resimte saltul și-l acuză! De imaginat că ei noile obligații, sesiunile nesfîrșite de interviuri și de autografe, participările obligatorii la evenimentele sponsorilor, aparițiile televizate și așa mai departe, au scos-o din ritmul obișnuit. Au derutat-o, au împovărat-o", a scris Ioaniţoaia.

Citiţi întreg editorialul aici: Răbdare pentru Simona!

Mai multe articole despre:
Halep Halep WTA halep turneul campioanelor