MENIU

Simona Halep. Anunţul pe care l-a făcut sportiva noastră după ce a abandonat în finala din Canada

<p>Simona Halep</p>

Simona Halep a declarat după finala de la Montreal că vrea să joace la turneul de la Cincinnati şi a precizat că are câteva zile la dispoziţie să se recupereze.

"Trebuie să mă recuperez în câteva zile. Vreau să joc la Cincinnati, mai ales că voi intra direct în turul doi şi voi avea mai mult timp pentru recuperare. Dar vom vedea. Apoi voi merge la New Haven şi abia apoi va veni US Open.

În acest moment nu schimb nimic din programul meu, dar vom vedea în zilele următoare", a spus Halep.

"Bencic este o mare jucătoare şi îmi pare rău că nu am putut încheia finala. Nu sunt dezamăgită că am pierdut, sunt dezamăgită că nu am putut juca până la sfârşit. Nu sunt obişnuită să renunţ, dar astăzi a fost prea mult.

Nu a fost vorba de vreo accidentare, a fost vorba de corpul meu. Cred că am decis cam târziu să abandonez. Nu ştiu de ce am continuat să joc, poate pentru fani. Ei m-au încurajat mereu, m-au împins de la spate să continui în această finală", a precizat Halep.

Următoarea competiţie la care va participa Simona Halep este turneul de la Cincinnati, tot din categoria Premier 5, care va începe luni. Jucătoarea din Constanţa este cap de serie numărul 3 şi va evolua direct în turul al doilea.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep WTA