MENIU

Simona Halep. Ameninţarea Serenei Williams pentru toate jucătoarele importante din circuit

Serena Williams revine în circuitul WTA la turneul de la Indian Wells (7-18 martie).

Conform lui Patrick Mouratoglou, antrenorul americancei, Serena şi-a propus să câştige toate cele 3 turnee de Grand Slam rămase de jucat în 2018, ceea ce este, practic, o ameninţare sportivă pentru cele mai importante jucătoare din circuit, inclusiv pentru Simona Halep.

"Obiectivul Serenei este de a câştiga Grand Slam-uri. Ştie că revenirea poate lua ceva timp, dar nivelul ei de aşteptare este ridicat ca întotdeauna. Mai sunt trei turnee de Grand Slam şi acesta este obiectivul ei în 2018.

S-a antrenat din greu pentru asta şi competiţia face parte din proces. Are nevoie mai mult ca oricine să concureze şi de aceea a decis să joace la Indian Wells şi Miami. Nu ştim cât de mult îi trebuie să reajungă la cel mai bun nivel şi cred că trebuie să-i oferim timpul necesar pentru asta, fără a avea prea multe aşteptări la început. Cred că va fi pregătită pentru Roland Garros. Competiţiile la care va juca o vor ajuta şi ea progresează în fiecare zi din punct de vedere fizic", a spus antrenorul Serenei Williams, preluat de Digisport.

Mai multe articole despre:
Serena Williams Simona Halep