MENIU

Simona Halep a vorbit deschis despre relaţia cu antrenorul Darren Cahill

<p>Simona Halep</p>

Simona Halep a avut parte de un debut excelent la ediția din acest an a turneului de la Roland Garros, trecând cu 6-2, 6-0 de Nao Hibino (Japonia) și a vorbit despre relația cu antrenorul Darren Cahill.

Într-un interviu acordat celor de la treizecizero.ro, Simona Halep a explicat cum o ajută antrenorul ei în carieră.

"Cred că lucrul cel mai important pe care mi l-a adus Darren este siguranţa mentală, pentru că îmi spune cum să manageriez în mod potrivit fiecare situaţie. De asemenea, din punct de vedere tactic, îmi spune întotdeauna cum să joc, ce tactică să abordez, iar de fiecare dată când am făcut ce mi-a spus pe teren, la on-court-coaching, am câştigat acele meciuri. Aşa că am învăţat multe lucruri de la el. Am învăţat că întotdeauna trebuie să mă ajustez la meci, în funcţie de adversară, dar în acelaşi timp să-mi păstrez stilul, să fiu agresivă şi să cred că sunt în stare să fac ce trebuie să fac ca să-mi câştig punctele, nu să aştept după o eroare de la adversară", a declarat Simona Halep pentru sursa amintită.

"De asemenea, am învăţat multe de la Darren despre tenis în general şi despre atitudine, pentru că uneori pot să am o atitudine nepotrivită. Dar e normal, când presiunea e mare, nu poţi controla totul. Dar sunt mai bine acum la acest capitol, mă simt mai puternică şi lucrez să devin şi mai puternică", adăugat jucătoarea din România.

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep WTA