MENIU

Simona Halep. A venit clasamentul WTA. Veste bună pentru Halep. Cine este noul număr 1 WTA

Simona Halep

Spaniola Garbine Muguruza Blanco este, de luni, noul lider al clasamentului mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), în timp ce Simona Halep se menține a doua, ceea ce este o veste bună având în vedere că românca a fost eliminată încă din primul tur la US Open.

Muguruza, care ocupă în premieră prima poziție în ierarhia WTA, s-a oprit în optimi la US Open, în timp ce Halep a pierdut în primul tur. Între cele două este o diferență de doar 65 de minute, conform Agerpres.

Podiumul este completat de ucraineanca Elina Svitolina, aflată la 325 de puncte de Halep. Fostul lider Karolina Pliskova a coborât pe locul al patrulea.

Sorana Cîrstea a urcat trei locuri și se află pe 51, Irina Begu a urcat o treaptă, pe 54, iar Monica Niculescu a urcat și ea două locuri, pe 55 (57). Monica Niculescu 1.050

La dublu, Monica Niculescu a urcat o poziție și se află pe locul 19, Raluca Olarui a coborât o treaptă, fiind pe 33, iar Irina Begu a urcat o poziție, pe 46.

În ierarhia WTA Race, pentru Turneul Campioanelor, podiumul este neschimbat, cu Muguruza pe prima poziție, urmată la mai puțin de 300 de puncte de Simona Halep, a treia fiind Elina Svitolina.

Mai multe articole despre:
US Open Simona Halep