MENIU

Serena Williams. Ce se întâmplă cu Serena Williams după ce a fost eliminată de sora ei

<p>Serena Williams&nbsp;</p>

Americanca Serena Williams, revenită în circuitul profesionist de tenis după o absenţă de 14 luni, şi belarusa Victoria Azarenka au primit miercuri câte un wild-card (invitaţie) pentru turneul WTA de la Miami (Florida), care va avea loc în perioada 20 -31 martie, au anunţat organizatorii.

Pe tabloul principal al acestei competiţii de categoria Premier Mandatory, dotată cu premii totale în valoare de 7.972.535 dolari, vor fi prezente şi patru jucătoare din România: Simona Halep, numărul unu mondial, Sorana Cîrstea (locul 35 WTA), Irina-Camelia Begu (locul 36 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (locul 38 WTA).

Williams, triplă campioană la Miami, care în luna septembrie a devenit mamă pentru prima oară, a atins săptămâna aceasta turul al treilea la Indian Wells, unde fostul lider al clasamentului WTA s-a înclinat în faţa surorii sale mai mari, Venus.

Azarenka, a cărei carieră este la ralanti din cauza bătăliei judiciare pentru obţinerea custodiei fiului său, a primit deja o invitaţie la Indian Wells, unde s-a oprit în turul al doilea, conform Agerpres.

Organizatorii turneului din Florida au acordat, de asemenea, un wild-card noii speranţe a tenisului american, Amanda Anisimova (16 ani), numărul 149 mondial, care a atins optimile de finală la Indian Wells.

O altă jucătoare americană, Bethanie Mattek-Sands a primit, de asemenea, o invitaţie pentru competiţia de la Miami, urmând să-şi facă revenirea după grava accidentare la genunchi pe care a suferit-o la ediţia de anul trecut a turneului de Mare Şlem de la Wimbledon.

Mai multe articole despre:
Serena Williams