MENIU

Scenariul tot mai des vehiculat pentru Liga 1 și Liga 2: “Nu se anunță acum pentru a fi interesant până la final”

FRF și LPF încearcă să găsească soluții pentru încheierea acestui sezon competițional, perturbat tot mai mult de apariția mai multor cazuri de coronavirus în rândul echipelor din Liga 1 și Liga 2. 

Iar Gabi Balint vine cu o variantă care va mulțumi pe toată lumea într-o perioadă deloc ușor de gestionat pentru șefii fotbalului românesc.

“Eu cred 99 la sută că nu va retrograda nicio echipă! S-au făcut niște greșeli și la federație, mă refer la cazul FCSB cu suspendarea lui Vlad. Federația a greșit, a și recunoscut în anumite cercuri, de aceea nu va retrograda Dinamo în niciun fel!“, a declarat fostul mare internațional la Digi Sport.

Iar acesta crede că mesajul transmis de oficialii LPF de continuare a competiției interne are doar darul de menține suspansul până la final.

“Am discutat cu niște oameni și e posibil să urce 3 sau chiar 4 echipe din Liga 2. Așa nu o să fie nimeni nedreptățit, nu va mai da nimeni în judecată, nu se va supăra nimeni. Nu se mai face niciun baraj. Să fie și Rapidul în Liga 1!”, a precizat Gabi Balint.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.