MENIU

SCANDAL după marele derbi FCSB - CFR Cluj. Ardelenii nu renunță la jocurile murdare

<p>fanatik.ro</p>

Președintele formației CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a explicat motivul pentru care speră că FCSB să fie depunctată de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal. 

CFR a cerut FRF s-o penalizeze pe FCSB cu trei puncte din cauza unor declarații făcute de Gigi Becali. "Trebuie făcut ceva că acest comportament să dispară. În marile campionate nu văd niciodată asemenea declarații, asemenea circ. Acolo nu se vorbește niciodată cu președintele, cu directorul sportiv", a spus Iuliu Mureșan la Pro X, preluat de ziare.com.

Gigi Becali declarase anterior că CFR Cluj a fost ajutată de arbitri și a spus că gruparea din Gruia aparține ungurilor.

Răzvan Burleanu, explicații pentru realitatea.net referitoare la "scandalul stenogramelor"

Gigi Becali: ”Steaua nu poate fi spulberată de nicio echipă. De niciun om! Le e frică de Codruța!''

Gigi Becali, patronul auto-exilat de la FCSB, a reacționat în urma acestor dezvăluiri printr-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

”Nu poate nimeni aranja nimic. Nu poate să bage nimeni mingea în poartă. Nici Burleanu, nici vreun arbitru, nimeni. Le e frică de Codruța! (n.r. Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA). Jucăm pe Național Arena. E greu să ia cineva decizie, împotriva Stelei pe Național Arena.

Niciun arbitru din România nu poate să fie împotriva Stelei. Pe vremea lui Stalin, se mai putea face astfel de măgării. Dar acum, nu! Nu avem la ora asta, arbitri care să primească ordin. Nu avem arbitri români corupți, nu mai avem blaturi! Nu are nimeni putere să dea ordin, cine să câștige campionatul. Steaua nu poate fi spulberată de nicio echipă. De niciun om!

Dacă jocurile erau deja făcute în favoarea CFR-ului, Hațegan nu greșea împotriva lor!”, a declarat Gigi Becali la Realitatea TV.

A fost "război" pe Arena Națională la meciul FCSB - CFR Cluj. Roș-albaștrii sunt aproape de TITLU