MENIU

Iker Casillas a plecat în lacrimi de la Real Madrid! Va juca de acum la FC Porto

Iker Casillas

Portarul lui Real Madrid, Iker Casillas, a părăsit echipa din capitala Spaniei. Campionul mondial a semnat cu FC Porto.

UPDATE - Iker Casillas a susţinut o conferinţă de presă şi a plecat în lacrimi de la Real Madrid. El le-a mulţumit fanilor pentru sprijin şi a afirma că oriunde ar juca, va striga întotdeauna "Hai, Madrid!".

=====================================================

"Real Madrid CF și FC Porto au ajuns la un acord cu privire la transferul lui Iker Casillas la clubul portughez. Pentru Real Madrid astăzi este o zi, înainte de toate și mai presus de toate, de mulțumire și recunoștință. Nu pleacă doar unul dintre cei mai buni portari din istoria clubului. Astăzi, părăsește echipa și începe o nouă etapă fotbalistică cel mai bun portar din istoria lui Real Madrid și din istoria fotbalului spaniol", se arată într-un comunicat de pe site-ul Realului.

Mama lui Casillas îl acuză pe preşedintele madrinelilor, Florentino Perez, că el este cel care l-a alungat pe Iker de la club.

"Niciodată nu l-a iubit pe Iker, pentru că era mai scund. Lui îi plac portarii înalți. Obsesia lui a fost mereu să-l aducă pe Buffon. Iker a răbdat ani de zile, a suferit, a suportat o presiune psihologică de nedescris.

A fost tratat mereu diferit față de alți jucători. În acești ultimi cinci ani a fost făcut să pară ”oaia neagră” a echipei. Totul a fost foarte nedrept și l-a afectat mult la nivel psihic", a declarat mama lui Iker Casillas, Mari Carmen, într-un interviu publicat de cotidianul El Mundo, citată de digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Real Madrid Iker Casillas