MENIU

Sandu vrea un meci Steaua-Dinamo în sferturile UEFA

Mircea Sandu s-a hotărât: vrea un nou sfert de finală românesc în Cupa UEFA. Cu toate că mai e drum lung până acolo, preşedintele federaţiei consideră că un eventual eşec al echipelor româneşti în 16-imile cu Sevilla şi Benfica ar putea fi cauzat de lipsa partidelor oficiale.

Mircea Sandu e sceptic în privinţa şanselor de calificare a echipelor româneşti în optimile Cupei UEFA. Însă, după ce Rapid şi Steaua au ţinut cu sufletul la gură întreaga ţară anul trecut, în dubla din sferturile Cupei UEFA, preşedintele federaţiei şi-ar dori totuşi o reeditare a primei întâlniri româneşti din cupele europene.

"E greu să se califice. Ei au avantajul că joacă, noi că nu jucăm. Una sunt meciurile amicale, alta e competiţia. Ar fi bine ca ele să joace în sferturi. Avem şansa ca una să joace în semifinale, la fel cum a fost şi anul trecut", a spus Sandu.

După ce iarna lui 2007 a fost una lipsită de zăpadă pe stadioanele din ţară, Mircea Sandu consideră că şansele ca Liga I să se desfăşoare în sistemul primăvară-toamnă sunt tot mai mici.
Mai multe articole despre:
Steaua Dinamo Mircea Sandu