MENIU

S-a încheiat Comitetul Executiv al FRF. Ce s-a decis în cazul Rapidului

LPF a anunţat, joi seara, într-o conferinţă de presă că Rapid ar putea juca în liga I, însă FRF trebuie să decidă acest lucru. Situaţia s-a schimbat în doar câteva ore, după ce tot joi, la prânz, Poli Timişoara a fost anunţată că va intra în liga 1. 

"Câteva situații speciale din fotbalul românesc ne-au făcut să vă invităm în seara asta, târziu, ca să lămurim anumite probleme. Problema principală este clubul Rapid. Dimineață aveam o poziție, în funcție de un document de la administratorul judiciar. După amiază, a mai apărut un document, s-a schimbat poziția administratorului judiciar. E o speranță pentru Rapid, un club de tradiție, care și-a câștigat dreptul de a juca în Liga 1 pe teren”, a spus, joi, președintele LPF, Gino Iorgulescu.

REDUCERI IMPORTANTE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!

Vineri, însă, Comitetul Executiv al FRF s-a întrunit pentru a discuta, printre altele, situaţia Rapidului. Decizia? S-a amânat pentru luni. "Luni se va întruni Comisia de Disciplină care va stabili soarta Rapidului", a dezvăluit Prunea la finalul CEx.

Altfel, FRF a decis să menţină regula cu un jucător Under 21 obligatoriu în teren pe toată durata partidei.

"A rămas această regulă, Liga va acţiona în instanţă. Convenţia dintre FRF şi LPF privind noul sezon a fost semnată, dar în aceleaşi condiţii ca în anii trecuţi", a spus Prunea.

Mai multe articole despre:
Rapid FRF