MENIU

S-a aflat în ce îşi investeşte Simona Halep milioanele de euro. Cum îşi cheltuie averea

<p>Simona Halep</p>

Simona Halep şi-a lăsat în grija tatălui construcţia unei vile impresionante în Constanţa.

Ea a început lucrările în vara anului trecut, pe un teren pe care îl avea pe strada Chiliei – în imediata apropiere a casei părinteşti, iar clădirea este aproape finalizată.

Conform autorizaţiei de construcţie, lucrările vor fi gata în luna august 2017, iar casa în valoare de 500.000 de euro va avea demisol, parter şi un etaj.

Aceasta nu e singura clădire pe care Simona Halep a construit-o în Constanţa în ultima perioadă. Ea a înălţat deja un imobil cu două etaje chiar lângă casa părinţilor, lucrarea urmând să fie finalizată în luna decembrie 2017, conform click.ro.

Iniţial, această clădire s-a dorit să fie un bloc, dar nu a primit autorizaţie decât pentru înălţarea a două etaje. De asemenea, Simona aproape a terminat o vilă cu un aspect foarte modern, situată undeva în preajma Delfinariului din oraşul de la malul mării, mai precis pe strada Oneşti.

Pe lângă aceste construcţii, Simona mai are în proprietate un teren de 460 de metri pătraţi, primit după ce a fost desemnată cetăţean de onoare al Municipiului Constanţa.

Simona Halep are o avere estimată la 10 milioane de euro.

 

Mai multe articole despre:
Simona Halep Halep