MENIU

Real Madrid, Florentino Perez. Şocul anului: "Cristiano Ronaldo se va întoarce"

Luni seară, 24 septembrie, a avut loc The Best FIFA Awards, premiile care răsplătesc cele mai bune performanţe din lumea fotbalului. Cel mai aşteptat trofeu al serii a fost acela oferit celui mai bun jucător de fotbal din sezonul precedent.

Premiul "The Best" i-a fost înmânat croatului Luka Modric. Acesta a fost ales între ale două nume importante din fotbalul mondial: Cristiano Ronaldo şi Mo Salah. "Este o onoare pentru mine şi un sentiment minunat să fiu aici cu acest trofeu în mâini. Vreau să îi felicit pe Salah şi pe Cristiano pentru sezonul bun pe care l-au făcut. Acest trofeu nu este numai al meu, este al tuturor colegilor mei de la Real Madrid şi de la echipa naţională a Croaţiei, dar este şi trofeul antrenorilor mei", au fost cuvintele lui Modric după ce a primit premiul de cel mai bun jucător al sezonului trecut.

De la această gală, au lipsit Cristiano Rinaldo şi Messi. În privinţa portughezului, Florentino Perez, președintele celor de la Real Madrid, e sigur că lusitanul se va întoarce în capitala Spaniei.

"Cristiano Ronaldo a rămas în inimile tuturor fanilor madrileni. Dacă ar fi fost astăzi prezent la Londra, l-aș fi îmbrățișat cu drag. Este urmașul meritoriu al lui Alfredo Di Stefano. Sunt sigur că într-o zi se va întoarce la Real Madrid!", a spus Perez.

Mai multe articole despre:
Ronaldo se va întoarce la real madrid