MENIU

ROMANIA - UNGARIA 1-1.Piţi a făcut anunţul în privinţa plecării de la naţională. A lămurit lucrurile

Piţurcă are mai multe regrete după meciul cu Ungaria, 1-1: arbitrajul defavorabiul tricolorilor, incidentele din tribune şi rezultatul.

"A început meciul prost pentru noi, cu accidentarea lui Goian. Noi am jucat ca de obicei. Era normal ca ungurii să atace. Golul a venit în urma unui fault inexistent, nu trebuia dictată lovitură liberă. E puţin probabil să joace Goian în Finlanda. Bogdan Stancu este răcit. Când eşti egalat în minutul 80 şi ceva... asta e, şi noi am dat gol în Ungaria în minutul 90 şi ceva... Publicul a fost frumos, le mulţumesc în numele echipei. Sper să nu ajungem să jucăm fără spectatori. Este importantă o victorie în Finlanda, dar nici un egal n-ar fi rău. Meciul trebuie tratat cu responsabilitate.

În această seară, jucătorii noştri n-au fost la cel mai bun nivel fizic. Am primit un gol din fază fixă. Pe o greşeală a lui Chiricheş chiar puteam primi golul doi. Raul Rusescu a făcut un meci remarcabil. A făcut risipă de efort. Şase puncte ar fi însemnat mult. Nu prea avem voie să pierdem în Finlanda. E o echipă mai puternică decât Ungaria" a spus Piţi la Digisport.

Piţurcă a lămurit lucrurile în privinţa viitorului său:

"Sunt antrenorul echipei naţionale. Dacă apare ceva ce nu poţi să refuzi, poţi să şi pleci. Avem meci important la Helsinki. Nu mi-aş dori ca naţionala să joace fără spectatori din cauza incidentelor".