MENIU

România se califică în Grupa Mondială I din Fed Cup, după victoria Simonei Halep

<p>Rom&acirc;nia se califică &icirc;n Grupa Mondială I din Fed Cup, după victoria Simonei Halep / Foto: Inquam Photos / Manases Sandor</p>
<p>Rom&acirc;nia se califică &icirc;n Grupa Mondială I din Fed Cup, după victoria Simonei Halep / Foto: Inquam Photos / Manases Sandor</p>

Romania s-a calificat in Grupa Mondiala I din FedCup, cea mai importanta competitie inter-tari a tenisului feminin mondial, dupa ce, duminica, Simona Halep a avut o misiune usoara in fata lui Patty Schnyder, o jucatoare de 39 de ani, care a pierdut in doua seturi in fata liderului mondial WTA. Simona Halep s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1, dupa doar o ora si 6 minute de joc.

Simona Halep a câştigat punctul decisiv în barajul de accedere în Grupa Mondială, contra Elveţiei, ducând România în elita celor mai bune 8 naţiuni din tenisul feminin pentru 2019.

Victorie superbă pentru Simona Halep, scor 6-2, 6-1 cu Patty Schnyder, iar naţionala României se întoarce în Grupa Mondială din Fed Cup!

Echipa tricoloră va evolua în sferturile competiţiei inter-ţări din tenis în ediţia din 2018 datorită victoriilor aduse de Simona Halep, contra Viktorijei Golubic şi lui Patty Schnyder, dar şi succesului obţinut de Irina Begu în faţa Timeei Bacsinszky.

Simona, Irina, Sorana şi Mihaela au făcut hora bucuriei în faţa spectatorilor din Cluj-Napoca.

 

Fed Cup 2018. Simona Halep. Declaraţia liderului mondial, după victorie

Mai multe articole despre:
Simona Halep