MENIU

România, locul 4 la turneul de la Cluj

Naţionala de polo a României a terminat pe locul 4 turneul de pregătire de la Cluj, cu o singură victorie din patru meciuri. În ultimul joc, echipa lui Vlad Hagiu a fost învinsă cu 12-3 de campioana olimpică Ungaria.

Lipsită de cinci jucători de bază, naţionala de polo a României a fost victimă sigură împotriva redutabilei selecţionate a Ungariei, campioană olimpică în 2004 la Atena. Susţinuţi de o galerie numeroasă, maghiarii au dominat de la început până la final confruntarea cu echipa lui Vlad Hagiu şi s-au impus în final cu un categoric 12-3.

"În ciuda diferenţei de scor băieţii s-au luptat şi şi-au dorit foarte mult să câştige. Am avut, însă, în faţă cea mai bună echipă a lumii", a declarat Vlad Hagiu.

În precedentele partide din turneul de la Cluj, România a pierdut cu Germania şi Croaţia şi a câştigat în faţa Greciei. Până la plecarea la Mondialele de la Melbourne, dintre 17 martie şi 1 aprilie, tricolorii vor mai participa la Debrecen la un turneu de pregătire între 1 şi 4 martie.
Mai multe articole despre:
Ungaria handbal masculin