MENIU

Romania - Germania la EURO U21. Rădoi are o problemă mare cu jucătorii şi se bucură că meciul e joi

Romania - Germania se joacă joi, de la ora 19.00, la Bologna, în direct la TVR1 şi TVR HD.

Romania - Germania la EURO U21 este semifinala care ne poate trimite într-o finală de Campionat European, chiar şi de tineret. Meciul se va juca pe o temperatură caniculară, de peste 40 de grade Celsius. Selecţionerul nemţilor a luat chiar o măsură incredibilă: le-a oprit aerul condiţionat în camere jucătorilor, pentru a-i obişnui cu temperaturile ridicate.

 

Mirel Rădoi spune că el nu va face aşa ceva, dar are, totuşi, o mare problemă cu jucătorii: sunt prea euforici, iar acum trebuie să-i tempereze. ”Eu nu am nicio problemă, nu joc, dar nici nu simt căldura. Poate m-am obișnuit cu vremea din Golf. Avantajul din meciul cu Croația a fost că noi ne-am concentrat către echipa Croație și nu către căldură. Asta trebuie să facem și mâine seară. Nu e neapărat bizar. E o măsură în care cred ei. Noi nu putem să facem asta, pentru că nu avem destui oameni care să urmărească jucătorii dacă după ce vom ieși pe ușă nu vor da drumul din nou la aer”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă.

SONDAJ ROMÂNIA - GERMANIA U21 Realitatea.net vă întreabă: ce credeți că vom face diseară, batem Germania sau pierdem?

VOTEAZĂ ȘI TU AICI!

Mirel Rădoi a afirmat că Germania U21 îi aduce aminte de Barcelona lui Pep Guardiola. "Mă bucur că partida e mâine seară și nu în seara asta. Suntem un pic prea euforici pentru o semifinală. Această așezare (4-3-3) a Germaniei îmi aduce aminte de Barcelona lui Pep Guardiola, cu Lionel Messi. Ar fi o greșeală să ne concentrăm pe un singur jucător", a afirmat Rădoi.

Romania - Germania la EURO U21 este joi, de la ora 19.00, la Bologna. Celalaltă semifinală Franta - Spania, de la ora 22.00.

Mai multe articole despre:
Romania - Germania la EURO U21