MENIU

MEDALII DE AUR pentru România, la Open-ul de JUDO. Marcel Cercea şi Alexandra Pop au făcut spectacol

<p>MEDALII DE AUR pentru Rom&acirc;nia, la Open-ul de JUDO. Marcel Cercea şi Alexandra Pop au făcut spectacol</p>
<p>MEDALII DE AUR pentru Rom&acirc;nia, la Open-ul de JUDO. Marcel Cercea şi Alexandra Pop au făcut spectacol</p>
Alexandra Pop, AUR pentru Rom&acirc;nia, la Open-ul de JUDO de la Belgrad
Rom&acirc;nia, doi finalişti la Open-ul de JUDO de la Belgrad
Alexandra Pop şi Marcel Cercea, AUR pentru Rom&acirc;nia, la Open-ul de JUDO de la Belgrad

Medalii de aur pentru România la Openul de Judo de la Belgrad. Marcel Cercea a câştigat finala disputată cu francezul Samuel Zing la categoria 73 de kilograme, iar Alexandra Pop a învins-o pe britanica Kelly Staddon, la 48 de kilograme. Astăzi urmează o nouă zi de foc pentru România şi noi şanse la medalii.

Judoka Marcel Cercea a obţinut aur la categoria 73 de kilograme după ce l-a doborât pe francezul Samuel Zingo printr-un ippon spectaculos. În calificări, românul a învins un sportiv din Germania şi unul din Estonia, iar în semifinale a trecut de francezul Julien La Rocca.

 

 

Alexandra Pop a obţinut medalia de aur la openul de judo de la Belgrad la categoria 48 de kilograme, după ce a învins-o în finală pe Kelly Staddon, din Marea Britanie. Disputa a fost una echilibrată până la final. Ultimele 30 de secunde au fost decisive pentru stabilirea câştigătoarei. Alexandra a reuşit procedeul câştigător, şi chiar dacă a primit o penalizare, a reuşit să apere cu succes avantajul luat.

Astăzi, judoka români vor intra pe tatami la categoriile superioare de greutate şi vor lupta să obţină noi medalii pentru România.

Mai multe articole despre:
jodo