MENIU

România-Danemarca 0-0. Ce au auzit telespectatorii la TVR1 după meci. Nu au putut crede aşa ceva

România şi Danemarca au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, într-un meci din Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018.

Tricolorii au făcut un joc modest și șansele de calificare la turneul final din Rusia sunt destul de meci, România neavând niciun gol marcat în ultimele sale patru partide (trei oficiale, una amicală).

Comentatorul TVR Marian Olaianos a avut o reacţie surprinzătoare la adresa conducerii FRF, la finalul partidei. Jurnalistul a precizat că actualii responsabili din Federaţie ar trebui să-i lase locul lui Gică Hagi.

"Acesta a fost meciul, trebuie să încercăm să fim doar lucizi și sinceri cu noi înșine. Iar această luciditate ne obligă să spunem lucrurilor pe nume.

Am ajuns aici, să ratăm calificarea nu la jumătatea drumului, ci la începutul începutului, când ni s-a livrat o păcăleală în locul valorii și amatorismul în locul perfomanței. Să fim bine înțeleși: nu baieții de pe gazon sunt de vină, sau în prea mică măsură este vina lor.

De vină sunt cei care au luat în grijă fotbalul românesc fără să-l iubească, fără să-l cunoască, fără să-i respecte istoria și pe cei care au făurit-o. De ajuns cu asta! Lăsați fotbalul pe mâna celor care l-au respectat și îl cunosc!

Unii ar trebui să meargă acasă, să închidă ușa și să închidă și această pagină urâtă de istorie a fotbalului nostru. Cred că trebuie să-i lăsăm pe Hagi și pe cei din generația adevărată să salveze ce e de salvat.

Nu e momentul acum pentru toate concluziile, dar loc de una este cu siguranță: să aducem din nou calitate în loc de predictibilitate și atunci vom merge din nou la Mondiale!", a afirmat Marian Olaianos.

Mai multe articole despre:
România-Danemarca 0-0