MENIU

Replica lui Oprița, după ce s-a vehiculat că ar câștiga o avere la CSA: „Nu primesc nici măcar 3.500 euro lunar !”

daniel oprita

“Roș-albaștrii” evoluează în acest moment în eșalonul al treilea din România și sunt lideri într-o serie din care mai fac parte echipe precum FCSB 2, Dinamo 2 și Rapid 2!

Potrivit informațiilor GSP, formația din Liga 3 nu stă deloc rău la capitolul buget salarial, astfel că antrenorul principal al echipei, Daniel Oprița, ar încasa aproximativ 25.000 de lei, adică undeva la peste 5.000 de euro lunar. Surprinzător este că venitul tehnicianului de la CSA este chiar peste cel al lui Toni Petrea, antrenor care primește de la Gigi Becali 5.000 de euro pe lună.

Imediat după apariția acestor date, Daniel Oprița a dezvăluit că venitul său lunar este departe de ceea ce s-a vehiculat și este decis să își facă public contactul pentru a vedea toată lumea cu cât este remunerat la finalul fiecărei luni. Actualul tehnician al „militarilor” a mărturisit mai apoi că este pregătit 100% pentru derby-ul eșalonului al treilea, contra celor de la FCSB 2.

„Sincer, chiar nu doream să mai ies și să comentez, dar acum s-a ajuns prea departe cu suma vehiculată față de salariul meu. Nu știu cine îl informează pe Gigi Becali despre aceste sume, dar Daniel Oprița nu câștigă nici măcar 3.500 de euro pe lună la Steaua, iar dânsul a spus că eu câștig cu 1.000 de euro peste Toni Petrea, adică eu primesc 5.000 pe lună."

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

Mai multe articole despre:
oprita csa steaua salariu gigi becali