MENIU

Reghecampf, din nou pe banca Stelei? Ce spune antrenorul: "Echipa are nevoie de un şoc"

<p>Laurenţiu Reghecampf </p>

Avansul Stelei în faţa celor de la ASA Tg. Mureş s-a diminuat la un singur punct, după eşecul trupei lui Gâlcă, 1-2, pe teren propriu, în faţa Oţelului.

Tot mai multe zvonuri spun că Gigi Becali va renunţa la actualul antrenor al Stelei şi îl va readuce pe Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul alături de care roş-albaştrii au cucerit două titluri.

"E greu pentru mine să spun ceva despre un antrenor. Eu m-am abţinut să comentez munca unui antrenor, mai ales a lui Costel Gâlcă. Din postura de fan, şi eu pot să spun că îmi pare rău că Steaua a ajuns să aibă doar un punct avans, de la 13, câte avea.

Ca fan al echipei, ştiu că Steaua va lua campionatul, sunt sigur de asta. Sper ca Steaua să ia titlul, din toată inima. Au fost şi câteva probleme grave de arbitraj la meciurile Stelei, unde echipa a fost dezavantajată.

Nu cred că prietenia mea cu Bourceanu a stricat vestiarul Stelei, sunt numai zvonuri. Jucătorii echipei Steaua nu pot face lucruri în afara terenului, să-şi 'sape' antrenorul, sau mai ştiu eu ce", a declarat Reghecampf la radio Europa FM, citat de digisport.ro.

Mai multe articole despre:
Steaua Reghecampf galca