MENIU

Reacţia lui Rădoi la Chişinău când a fost abordat pentru un interviu. Scandal la Şcoala de Antrenori

Mirel Rădoi şi naşul Gigi Becali

Mirel Rădoi se află, în aceste zile, la Chişinău, unde a început cursurile Şcolii moldoveneşti de Antrenori. El a ales această variantă, întrucât, din cauză că nu şi-a luat Bacalaureatul, nu se poate înscrie la cursurile instituţiei similare de formare a tehnicienilor din România.

Mirel Rădoi a început în Republica Moldova cursurile de pregătire pentru obţinerea licenţei C, care îi va oferi dreptul de a antrena copii şi juniori.

La Chişinău, Rădoi nu a fost foarte jovial cu presa locală. Directorul sportiv al Stelei din acte nu a dorit să ofere niciun interviu şi a fost agresiv în discursul la adresa jurnaliştilor, conform publika.md.

Altfel, la cursuri, se pare că Rădoi a fost un elev ascultător.

"A fost destul de ascultător. A fost băiat la locul lui. Practic, nici nu s-a auzit. S-a salutat cu toţi. Este un băiat destul de educat. A jucat la un nivel destul de înalt, dar eu ştiu că omul de genul ăsta este mult mai inteligent, decât cei care joacă la un nivel mai prost. Poţi discuta cu el pe orice temă", a spus fotbalistul echipei Spicul Chişcăreni, Stanislav Luca, şi el elev la Şcoala de Antrenori de la Chişinău.

Mai multe articole despre:
Steaua Mirel Radoi